Czysty biznes to nasza specjalność

POLITYKA PRYWATNOŚCI

KLAUZULA INFORMACYJNA
Informacja o przetwarzaniu danych osobowych

W związku z realizacją wymogów Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO), firma Profiservice informuje o przetwarzaniu danych osobowych oraz przysługujących Ci prawach z tym związanych

Administrator danych osobowych:

Profiservice

Jakie Twoje dane są przez nas przetwarzane?

Gromadzimy i przetwarzamy informacje uzyskiwane od Ciebie podczas:

  • wypełniania formularza kontaktowego na stronie WWW
  • składanych przez Ciebie zamówień i zapytań po przez wypełniania formularza kontaktowego

Cel gromadzenia danych

Twoje dane będą przetwarzane na podstawie Twojej zgody w celach marketingowych – w tym:

  • informowania o produktach firmy
  • stworzenie oferty handlowej
  • informacji o promocjach, akcjach czy wydarzeniach
  • tworzenie analiz, statystyk, gdy będzie to niezbędne w realizacji działań związanych z marketingiem

Komu możemy powierzyć dane osobowe?

  • podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na podstawie przepisów prawa (np. sądom, organom ochrony prawnej, organom nadzoru)
  • podmiotom przetwarzającym Twoje dane w naszym imieniu: biuro rachunkowe, agencje reklamowe, podmioty obsługujące nasze systemy teleinformatyczne, podmiotom świadczącym usługi doradcze, konsultacyjne

Okres przechowywania danych

  • Twoje dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędny do realizacji celów, do których zostały zebrane.
  • W czasie niezbędnym do spełnienia prawnych (w tym przepisami o rachunkowości) lub w zakresie w jakim jest to wskazane w świetle obowiązujących przepisach o archiwizacji

Jakie masz prawa w stosunku do swoich danych?

  • prawo dostępu do Twoich danych, poprawiania, żądania usunięcia lub przeniesienia oraz ograniczenia przetwarzania Twoich danych
  • prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie Twoich danych bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania danych zrealizowanego do momentu jej cofnięcia.
  • prawo do wniesienia skargi do właściwego organu nadzoru (PUODO)

Cookies

Nasza strona internetowa korzysta z tzw. Plików cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane w pamięci Twojego komputera, telefonu itp. Nie powodują zmian w ustawieniach Twojego urządzenia. Korzystając z odpowiednich opcji Twojej przeglądarki w każdej chwili możesz usunąć pliki cookies, blokować wykorzystanie plików cookies w przyszłości.

Z kim kontaktować się w sprawach przetwarzania danych?

Piotr Siedlecki
biuro@profiservice.pl